product
20891Lampa - UMAGE Carmina mini Vithttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-carmina-mini-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/-Lampa---UMAGE-Carmina-mini-Vit-Stonefactory-2.jpgInStock599SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/fonsterlamporLampan levereras i en snygg, platt och miljövänlig presentförpackning, perfekt att ge bort till en vän som förtjänar något fint. Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. 599
Lampa - UMAGE Carmina mini Vit
Lampa - UMAGE Carmina mini Vit
Lampa - UMAGE Carmina mini Vit

Lampa - UMAGE Carmina mini Vit

umage
Inspirationen till Carmina mini kommer från havets böljande vågor. Carmina mini är en lampa i modell mindre som passar för dem som vill ha en liten och stilren lampa som inte tar för mycket utrymme. Lampan kan användas både på en lampfot och som taklampa och den finns även i en större variant.
599 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2057-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Lampan levereras i en snygg, platt och miljövänlig presentförpackning, perfekt att ge bort till en vän som förtjänar något fint.
Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialPC (polycarbonate) and PP (Polypropolene)
Höjd22 cm
Längd32 cm
Bredd32 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,277 kg
Ean5710302020570
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop