product
20955Lampa - UMAGE Aluvia Mini Forest Greenhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-aluvia-mini-forest-green?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Aluvia-Mini-Forest-Green-Stonefactory-1-.jpgInStock2099SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/lampskarmarUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.2099
Lampa - UMAGE Aluvia Mini Forest Green
Lampa - UMAGE Aluvia Mini Forest Green
Lampa - UMAGE Aluvia Mini Forest Green

Lampa - UMAGE Aluvia Mini Forest Green

umage
ALUVIA blir rummets pärla med sitt magiska ljus och dynamiska design. Lampan ger ett kraftfullt och stilrent intryck och skapar en riktigt skön stämning, en riktig designfavorit.
2099 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2132-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.
Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialAluminium och polycarbonat
Höjd30 cm
Bredd40 cm
Tillägg övrigtMax 15 W LED E28
Vikt (kg)1,3 kg
Ean5710302021324
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop