product
20940Lampa - UMAGE Aluvia Mini Anthracitehttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-aluvia-mini-anthracite?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampa---UMAGE-Aluvia-Mini-Anthracite-Stonefactory-3.jpgInStock2099SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/lampskarmarUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.2099
Lampa - UMAGE Aluvia Mini Anthracite
Lampa - UMAGE Aluvia Mini Anthracite
Lampa - UMAGE Aluvia Mini Anthracite

Lampa - UMAGE Aluvia Mini Anthracite

umage
ALUVIA blir rummets pärla med sitt magiska ljus och dynamiska design. Lampan ger ett kraftfullt och stilrent intryck och skapar en riktigt skön stämning, en riktig designfavorit.
2099 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2130-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.
Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialAluminium, PP and PC
Höjd30 cm
Längd40 cm
Bredd40 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED
Vikt (kg)0,725 kg
Ean5710302021300
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop