product
20903Lampa - UMAGE Acorn Vit Polerad mässinghttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/lampa-umage-acorn-vit-polerad-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/-Lampa---UMAGE-Acorn-Vit-Polerad-massing-Stonefactory-1.jpgInStock799SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/fonsterlamporUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Denna skärm levereras utan sladdset och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.799
Lampa - UMAGE Acorn Vit Polerad mässing
Lampa - UMAGE Acorn Vit Polerad mässing
Lampa - UMAGE Acorn Vit Polerad mässing

Lampa - UMAGE Acorn Vit Polerad mässing

umage
AEn lampa designad av danske Jacob Rudbeck som tagit inspiration från den mäktiga eken i den nordiska naturens storslagna skönhet. VITA Acorn består av tre delar i form av silikon, glas och mässing, allt sammankopplat i en prydlig symfoni.
799 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2105-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.
Denna skärm levereras utan sladdset och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialSilikon, aluminium & glas
Höjd16 cm
Längd28 cm
Bredd28 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,345 kg
Ean5710302021058
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop