product
20862Fjäderlampa - UMAGE Eos Micro Vithttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/fjaderlampa-umage-eos-micro-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Fjaderlampa---UMAGE-Eos-Micro-Vit-Stonefactory-2.jpgInStock649SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/sanglampa/heminredning/belysning/fonsterlamporKomplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.649
Fjäderlampa - UMAGE Eos Micro Vit
Fjäderlampa - UMAGE Eos Micro Vit
Fjäderlampa - UMAGE Eos Micro Vit
Fjäderlampa - UMAGE Eos Micro Vit

Fjäderlampa - UMAGE Eos Micro Vit

umage
Minsta varianten av fjäderlampan EOS är minst sagt himmelsk. De vackra fjädrarna skapar ett dynamiskt ljus som lägger en rofylld stämning över rummet. EOS har blivit en designfavorit i tusentals hem och det är enkelt att förstå varför. Lampans uttryck är nordiskt, trolskt och enkelt.
649 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2091-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.
UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialGåsfjädrar, papper & stål
Höjd16 cm
Längd22 cm
Bredd22 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,097 kg
Ean5710302020914
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop