product
20873Fjäderlampa - UMAGE Eos Medium Ljusgråhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/fjaderlampa-umage-eos-m-ljusgra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lampskarm-UMAGE-Eos-Medium-gra-image-stonefactory.jpgInStock1099SEK/heminredning/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/fonsterlamporKomplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. 1099
Fjäderlampa - UMAGE Eos Medium Ljusgrå
Fjäderlampa - UMAGE Eos Medium Ljusgrå
Fjäderlampa - UMAGE Eos Medium Ljusgrå

Fjäderlampa - UMAGE Eos Medium Ljusgrå

Lampskärm

umage
Fjäderlampan VITA EOS medium i färgen ljusgrå är en himmelsk dröm för alla slags rum. De vackra fjädrarna skapar ett dynamiskt ljus som lägger en rofylld stämning över rummet. EOS har blivit en designfavorit i tusentals hem och det är enkelt att förstå varför. Lampans uttryck är nordiskt, trolskt och enkelt.
1099 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2085-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.
UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialGåsfjädrar, papper & stål
Höjd30 cm
Längd45 cm
Bredd45 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,265 kg
Ean5710302020853
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop