product
20865Fjäderlampa - UMAGE Eos Large Vithttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/fjaderlampa-umage-eos-large-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Fjaderlampa---UMAGE-Eos-Large-Vit-(2042-HN)-Stonefactory-1.jpgInStock1799SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/golvlampor/heminredning/belysning/fonsterlamporKomplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa. UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. 2399
Fjäderlampa - UMAGE Eos Large Vit
Fjäderlampa - UMAGE Eos Large Vit
Fjäderlampa - UMAGE Eos Large Vit

Fjäderlampa - UMAGE Eos Large Vit

umage
Fjäderlampan VITA EOS Large i färgen vitt är en himmelsk dröm för alla slags rum. De vackra fjädrarna skapar ett dynamiskt ljus som lägger en rofylld stämning över rummet. EOS har en svävande lätthet som gör att du med stor njutning kan vila ögonen på den utan att någonsin tröttna.
1799 SEK / st.
2399 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2042-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Komplettera lampan med sladdset, alternativt golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.
UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialGåsfjädrar, papper & stål
Höjd70 cm
Längd65 cm
Bredd65 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED E27
Vikt (kg)0,54 kg
Ean5710302020426
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop