product
20929Extrablad - UMAGE Silvia mini createhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/ljuskronor/extrablad-umage-silvia-mini-create?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Extrablad---UMAGE-Silvia-mini-create-stonefactory.se.jpgInStock199SEK/heminredning/belysning/ljuskronor/heminredning/belysning/bordslampor/heminredning/belysning/fonsterlampor/heminredning/belysning/lampskarmarUMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver. Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.199
Extrablad - UMAGE Silvia mini create
Extrablad - UMAGE Silvia mini create

Extrablad - UMAGE Silvia mini create

Med hjälp av Silvia mini Create extrablad kan du ge ett extra liv till din Silvia lampa. Med de här bladen får du möjlighet att helt fritt designa dina egen lampa med hjälp av vattenfärg eller pennor. Låt fantasin flöda och skapa en originell lampa.
199 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4064-HN

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

UMAGE tidigare VITA Copenhagen är fylld av genuin dansk design inspirerad av den urbana miljön i Danmark och i Köpenhamn. UMAGE kännetecknas av stilren design och vacker belysning. När ni köper en produkt från UMAGE kan ni vara säkra på att ni har en lampa och en belysning som ni kommer kunna njuta av under många år framöver.
Denna skärm levereras utan sladdset/golvstativ och ljuskälla, köp till detta för att få en komplett lampa.

Specifikationer

Varumärkeumage
MaterialHårdpapp och polykarbonat
Höjd24,5 cm
Längd32 cm
Bredd32 cm
Tillägg övrigtMax 15W LED
Vikt (kg)0,19 kg
Ean5710302040646
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop