product
24808Dimma Bordslampa Gryning Kopparhttps://www.stonefactory.se/heminredning/belysning/bordslampor/dimma-bordslampa-gryning-260-d7-61010t-koppar?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Dimma-Bordslampa-Gryning-Koppar-inspiration-Stonefactory.jpgInStock720SEK/heminredning/belysning/heminredning/belysning/bordslamporSerien Gryning är inspirerad och formgiven efter Art déco. Lamporna i serien kännetecknas av sina djärva geometriska former. Elementen i denna lampan och dess geometriska former skapar en härlig stämningsbelysning utöver det vanliga. Lampfoten är utformad med en modern och elegant mässing och den svarta kabeln bidrar ytterligare till en optimal kombination där formgivning möter funktionalism på ett mycket genomtänkt sätt. Lampan kan med fördel placeras skrivbordet eller byrån där en extra stämningsbelysning och ljuspunkt kan skapa rätt stämning och ger ditt hem ett tjusigare och mer exklusivt intryck.1599
Dimma Bordslampa Gryning Koppar
Dimma Bordslampa Gryning Koppar
Dimma Bordslampa Gryning Koppar

Dimma Bordslampa Gryning Koppar

dimma
Dimma Gryning är en kopparfärgad golvlampa som ger en otroligt härlig ljussättning.
720 SEK / st.
1599 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 996120

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Gryning är inspirerad och formgiven efter Art déco. Lamporna i serien kännetecknas av sina djärva geometriska former. Elementen i denna lampan och dess geometriska former skapar en härlig stämningsbelysning utöver det vanliga.
Lampfoten är utformad med en modern och elegant mässing och den svarta kabeln bidrar ytterligare till en optimal kombination där formgivning möter funktionalism på ett mycket genomtänkt sätt. Lampan kan med fördel placeras skrivbordet eller byrån där en extra stämningsbelysning och ljuspunkt kan skapa rätt stämning och ger ditt hem ett tjusigare och mer exklusivt intryck.

Specifikationer

VarumärkeDimma
FärgKoppar
Ljuskälla
SockelE27
Wattmax 60w
Dimbar
Höjd180
Bredd260
Kabellängd (m)1,8
KabelfärgSvart
Anpassad för takkrok
Godkänd för badrum
Typ av armaturBordslampa
Antal ljuskällor1
EnergiklassA++ - E
IP-klassIP 20
Vikt (kg)1.4
GarantiDimma of Sweden lämnar 2 års garanti
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop