• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory

Frakt

Sten, kakel och klinker är dessvärre tunga och otympliga produkter. Vi på Stonefactory jobbar alltid för att du som kund ska betala så låg fraktkostnad som möjligt. Produkter så som mosaik, kakel och granitkeramik levereras fraktfritt, dock tillkommer en kostnad för pall och emballage.

Det tillkommer frakt på vissa produkter så som marksten, mursten, marmor och granit. För att se frakten till respektive produkt/varumärke se informationen nedan. Er exakta frakt för er zon räknas ut i kassan och baseras på vikten av era artiklar. Vid beställning av olika varumärken för utomhusprodukter där fraktkostnad tillkommer, kan du komma att bli debiterad för dubbla fraktkostnader, om din order innehåller produkter från olika varumärken. Du kommer då att bli kontaktad av vår kundtjänst. Vi tar inga extra avgifter för pall, emballage och avisering allt detta är redan inkluderat i expeditionsavgiften. Observera att när ni blandar flera olika varumärken och typer av produkter så kan frakterna adderas till varandra.

VVS och blandare - Undantag för vissa varumärken så som tex Bathlife där det tillkommer 49:- ink moms.

Mosaik - Frakt 295:- ink moms

Granitkeramik - Frakt 295:- ink moms

Kakel - Frakt 295:- ink moms 

Klinker - Frakt 295:- ink moms

Marmor - Frakt från 950:- ink moms

Marmormosaik - Frakt från 950:- ink moms

Granit - Frakt från 950:- ink moms

Kalksten - Frakt från 950:- ink moms

Travertin - Frakt från 950:- ink moms

Marksten - Frakt från 1200:-

Mursten - Frakt från 1200:-

Dekorsten - Frakt från 1200:-

Kantsten - Frakt från 1200:-

Natursten - Frakt från 950:-

Skiffer - Frakt från 1200:-

Frakter Öar (Gotland och Skärgården:) Fyll i postnummer 82-98 i frakttabellen för korrekt beräkning, denna zoon tar hänsyn till färjetillägg och tidstillägg för leverans till öar.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop