product
6349Bricmate Limestone Anthracite Poolside Step 297x596 mmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/tillbehor-poolsten/poolsten/bricmate-z-limestone-anthracite-poolsidestep-flera?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Bricmate-Z66-Limestone-Anthracite-Poolside-Step.jpegInStock506SEK/utomhus/poolsten/utomhus/tillbehor-poolsten/poolstenPoolsten från Bricmate, inspirerad av belgisk kalksten med linler och ljusa och mörka partier i granitkeramik. Plattorna varierar i nyans och mönster för en leverans känsla av kalksten. Ni väljer typ i dropplistan. Obs bilden visar Anthracite. Poolside step är framtagen för att vara runt poolens kant eller som avslut på ett trappsteg. Kanten är rundad och ej "vass" som basplattorna Z66 utomhusklinker. Med denna poolsten kan ni klä in sargen på en pool. Poolstenen i granitkeramik från Bricmate finns i Limestone, Cement och Stone varianter. Serien kallas Z och finns i många olika färger för att just passa din trädgård och pool. Den förstnämnda är inspirerade av kalkstens-look och Stone är mer sten-inspirerad medan Cement är inspirerad av cement som skiftar fint i olika nyanser. Själva poolstenen kallas för Poolside/step, och hörnen (man behöver en vänster och en höger för att bilda ett hörn) kallas Pool Inner Corner Left och Pool Inner Corner Right. 595
  • Hem
  • Bricmate Limestone Anthracite Poolside Step 297x596 mm
Bricmate Limestone Anthracite Poolside Step 297x596 mm

Bricmate Limestone Anthracite Poolside Step 297x596 mm

Bricmate
506 SEK / st.
595 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 60317

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Poolsten från Bricmate, inspirerad av belgisk kalksten med linler och ljusa och mörka partier i granitkeramik. Plattorna varierar i nyans och mönster för en leverans känsla av kalksten. Ni väljer typ i dropplistan. Obs bilden visar Anthracite.
Poolside step är framtagen för att vara runt poolens kant eller som avslut på ett trappsteg. Kanten är rundad och ej "vass" som basplattorna Z66 utomhusklinker. Med denna poolsten kan ni klä in sargen på en pool. Poolstenen i granitkeramik från Bricmate finns i Limestone, Cement och Stone varianter. Serien kallas Z och finns i många olika färger för att just passa din trädgård och pool. Den förstnämnda är inspirerade av kalkstens-look och Stone är mer sten-inspirerad medan Cement är inspirerad av cement som skiftar fint i olika nyanser. Själva poolstenen kallas för Poolside/step, och hörnen (man behöver en vänster och en höger för att bilda ett hörn) kallas Pool Inner Corner Left och Pool Inner Corner Right.

Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cm29,7x59,6
YtaMatt
FärgKalksten Anthracite
Tjocklek i mm20
Antal St1
MaterialPoolsten
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop