product
290Borghamnskalksten ljusgrå Provhttps://www.stonefactory.se/borghamnskalksten-ljusgra-1?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Borghamns-kalksten-ljusgra_125.jpgOutOfStock29SEK<p>Beställ en liten provbit av ljusgrå borghamnskalksten som är 10*7 cm skickas hem direkt till er brevlåda. Självklart skickar vi ut denna till er utan någon fraktkostnad. Vanligtvis kommer provbiten dimpa ner i er brevlåda inom 2-3 arbetsdagar.</p>29
  • Hem
  • Borghamnskalksten ljusgrå Prov
Borghamnskalksten ljusgrå Prov

Borghamnskalksten ljusgrå Prov

Provbit

Tycker du att det är svårt att handla efter att bara ha sett en bild? Du kan vara lugn. Vi skickar mer än gärna ut en provbit hem till dig så att du i lugn och ro kan känna på materialet och verkligen ta rätt beslut innan du handlar från oss.
29 SEK / st.

Utgått

Artikelnummer: Borghamnljusgrå

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Beställ en liten provbit av ljusgrå borghamnskalksten som är 10*7 cm skickas hem direkt till er brevlåda. Självklart skickar vi ut denna till er utan någon fraktkostnad. Vanligtvis kommer provbiten dimpa ner i er brevlåda inom 2-3 arbetsdagar.

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop