product
7668Duschbyggarna Klassisk Lady Badkarsblandare 150cchttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/duschbyggarna-klassisk-lady-badkarsblandare-150cc?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/duschbyggarna-klassisk-lady-badkarsblandare-150cc-bild-hos-stonefactory_se.jpgInStock3357SEK/badrumsinredning/blandare/badkarsblandareHär har du en badkarsblandare med klassisk stil, med slang och handdusch. Lady är en exklusiv serie vattenkranar som tar tillvara de gamla designidealen med de runda och kraftiga formerna. Detaljerna är väl genomtänkta! Blandaren har vreden som det står hot/cold på i snygg skrivstil. Levereras komplett med slang och handdusch. <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/duschbyggarna-klassisk-lady-badkarsblandare-150cc-ritning.pdf"><b>- Måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/duschbyggarna-klassisk-lady-badkarsblandare-150cc-montering.pdf"><b>- Installationsmanual hittar ni här</b></a> <BR> 3950
Duschbyggarna Klassisk Lady Badkarsblandare 150cc

Duschbyggarna Klassisk Lady Badkarsblandare 150cc

Finns i flera färger!

duschbyggarna


3357 SEK / st.
3950 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 900CR

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Här har du en badkarsblandare med klassisk stil, med slang och handdusch. Lady är en exklusiv serie vattenkranar som tar tillvara de gamla designidealen med de runda och kraftiga formerna. Detaljerna är väl genomtänkta! Blandaren har vreden som det står hot/cold på i snygg skrivstil.
Levereras komplett med slang och handdusch.
- Måttskiss hittar ni här

- Installationsmanual hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeDuschbyggarna
SerieLady
TypBadkarsblandare
FärgKrom,Krom/Guld,Koppar,Brons,Guld
CC-mått150 mm
Höjd265 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop