Betalning & leverans

Leverans

Stonefactory använder följande fraktalternativ:

Pall, hemleverans, för varor som på grund av sin storlek eller vikt inte går att skicka till som paket utan pga av sin höga vikt måste levereras på pall. Till dessa tillhör merparten av Stonefactorys produkter. Dessa varor skickas med hemleverans under dagtid. Avisering vid hemleverans sker per telefon. Med hemleverans avses vanligen leverans till adressens första port eller tomtgräns.

Paket, vissa mindre varor kan skickas med paket och varorna skickas som paket till närmsta utlämningsställe. Produkter som skickas som paket är oftast tillbehör eller produkter som ej behöver gå på pall. 

Normal leveranstid för vårt inomhussortiment är 3–5 arbetsdagar från det att Stonefactory har bekräftat din beställning via e-post. Utomhusprodukter levereras i regel inom 5-10 arbetsdagar. Om produkten ingår i beställningssortimentet återkommer vi med leveransdatum.

Om en försändelse mot förmodan blir försenad kommer du kontaktas av kundtjänst. Givetvis har du då också alltid rätt att häva köpet.

Beställ din vara i god tid

Det är viktigt att du som kund beställer din vara i god tid samt att ni bokar hantverkare först efter att ni mottagit godset samt inspekterat att ni fått rätt vara. Vi rekommenderar alltid att beställa i god tid i förväg, då oväntade förseningar ibland kan förekomma.

1. Beställ din vara.

2. Inspektera att du fått rätt vara, mängd och att inga skador uppkommit under transporten.

3. Nu kan du boka din hantverkare.

Leveransförsening

Om en försening skulle uppstå informerar vi utan dröjsmål om anledningen till förseningen och upplyser om en ny leveranstidpunkt. Du har som kund då rätt att häva köpet utan kostnad.

Betalning

Stonefactory erbjuder fem olika betalningsalternativ, Direktbetalning genom Trustly, Kortbetalning, Fakturabetalning eller Delbetalning. Samtliga betalningar sker krypterat via Stonefactorys PCI-certifierade samarbetspartners - Svea Ekonomi. Svea Ekonomi är certifierade enligt standarden PCI DSS LEVEL 1.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop