product
33228Håltagning för spishällar för Bricmate Bänkskiva i Granitkeramikhttps://www.stonefactory.se/bankskivor/tillval-och-bearbetning/haltagning-for-spishallar-for-bricmate-bankskiva-i-granitkeramik?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Ovanpaliggande-spishall.jpgInStock1200SEK/bankskivor/tillval-och-bearbetningHär nedan kan ni läsa om de olika håltagningarna som erbjuds. Minsta avstånd från kant till urtag är 50 mm. <P> <B>Urtag för ovanliggande spishäll i bänkskiva</B> Urtag har alltid radie 5 mm i innerhörn. <P> <B>Delat urtag för ovanpåliggande häll</B> <P> <B>Urtag för ovanpåliggande fläkt i bänkskiva</B> <P> <B>Urtag för planmonterad fläkt i bänkskiva</B> 1200

Håltagning för spishällar för Bricmate Bänkskiva i Granitkeramik

Välj typ av urtag

Här väljer ni tillval till er keramiska bänkskiva. Välj typ av håltagning för spishäll. Priset avser en håltagning. Läs mer om de olika håltagningarna i beskrivningen och välj i listan för att se korrekt pris beroende på håltagning.
Bricmate
1200 SEK / st.

Artikelnummer: Bric-H-Spis-ov

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop