product
33220Håltagning för diskho/tvättställ för Bricmate Bänkskiva i Granitkeramikhttps://www.stonefactory.se/bankskivor/tillval-och-bearbetning/haltagning-for-diskho-tvattstall-for-bricmate-granitkeramik-bankskiva?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Ovanpaliggande.jpgInStock1200SEK/bankskivor/tillval-och-bearbetningHär nedan kan ni läsa om de olika håltagningarna som erbjuds. <P> <B>Urtag för ovanliggande vask</B> I ett ovanpåliggande urtag monteras vasken med kanterna ovanpå bänkskivan. <P> <B>Urtag för planmonterad vask</B> Vasken monteras i nivå med bänkskivan med en tunn silikonsträng i skarven. <P> <B>Urtag för undermonterad vask</B> Vasken monteras under bänkskivans tjocklek, synlig kant poleras. <P> <B>Urtag för underfräst vask</B> Vasken monteras under bänkskivans tjocklek och är nedsänkt till hälften samt att hälften av tvärsnittet är synligt.1200

Håltagning för diskho/tvättställ för Bricmate Bänkskiva i Granitkeramik

Välj typ av urtag

Här väljer ni tillval till er keramiska bänkskiva. Välj typ av håltagning för diskho/tvättställ. Priset avser en håltagning. Läs mer om de olika håltagningarna i beskrivningen och välj i listan för att se korrekt pris beroende på håltagning.
Bricmate
1200 SEK / st.

Artikelnummer: Bric-H-Diskho-ov

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop