product
33714Bricmate Granitkeramik Bänkskiva Statuario Silk 1600x3200 mmhttps://www.stonefactory.se/bankskivor/bricmate-granitkeramik-bankskiva-carrara-pure-silk-1600x3200-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Statuario-Silk-italiensk-marmor-bankskiva-stonefactory.se.jpgInStock5999SEK/bankskivorKeramisk bänkskiva Statuario Silk har en silkeslen yta och går i ljus vitgrå färgton med markanta vener. Skivan är har fått inspiration från den vackra och tidlösa Statuario marmorn från Italien. <P> Den maximala storleken på skivan utan skarv är 1600x3200 mm och tjockleken på skivan är 12 mm. <P> Till skillnad från äkta marmor som är en mjuk natursten och känslig mot syror så är granitkeramik ett extremt slitstarkt val som tål tuff slitage. Här får ni granitkeramikens fördelar fast med marmorns utseende. <P> Passar bra till alla ytor både hemma miljö samt på publika rum och ytor. Kombinera gärna med passande golv & väggplattor i samma serie, Bricmate M Carrara eller M Statuario för en mer livlig känsla.5999
  • Hem
  • Bänkskivor
  • Bricmate Granitkeramik Bänkskiva Statuario Silk 1600x3200 mm

Bricmate Granitkeramik Bänkskiva Statuario Silk 1600x3200 mm

Missa inte tillval & bearbetning

De keramiska bänkskivorna har inspirerats av rå betong, svensk kalksten och marmor. Granitkeramiken är ett hållbart material som klarar av hög påfrestning och är miljövänligt samt ett hygieniskt materialval.


Pris för tillpassning, bearbetning, leverans & montering etc tillkommer. När ni har beställt er bänkskiva och gjort de tillval som ni önskar kommer ni att kontaktas av en säljare. Säljaren kommer sedan att återkoppla till er med pris för tillpassning, bearbetning, leverans & montering och se till så att er bänkskiva blir precis som ni har tänkt er.


Mät upp total yta och uppge antal hela kvadratmeter och skriv med måtten på skivan i rutan ordermeddelande, i kassan.
Missa inte att välja till tillval och bearbetning, klicka här

Bricmate
5999 SEK / m2

Artikelnummer: 100110

Enhet: m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop