• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
93714Bricmate Granitkeramik Bänkskiva Azul Olive Matt 3260x1570 mmhttps://www.stonefactory.se/bankskivor/bricmate-granitkeramik-bankskiva-azul-olive-matt-3260x1570-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Bricmate-Granitkeramik-Bankskiva-Azul-Olive-Matt-3260x1570-inspo-kok-Stonefactory.jpgInStock7579SEK/bankskivorKeramisk bänkskiva Azul Olive är inspirerad av den populära portugisiska kalkstenen Azul Valverde som är en oerhört omtyckt kalksten. Den portugisiska kalkstenen Azul Valverde är en klassiker som är välkänd och som används över hela Europa både som golv- och väggplattor samt bänkskivor. Bänkskiva Azul Olive har ett naturtroget utseende där nyansen varierar i gråbruna nyanser med fosilliknande detaljer. <P> Den maximala storleken på skivan utan skarv är 3260x1570 mm och tjockleken på skivan är 12 mm. <P> Till skillnad från äkta kalksten som är en mjuk natursten och känslig mot syror så är granitkeramik ett extremt slitstarkt val som tål tuff slitage, höga temperaturer samt rengöringsmedel. Här får ni granitkeramikens fördelar fast med kalkstenens utseende. <P> Passar bra till alla ytor både hemma miljö samt på publika rum och ytor. Kombinera gärna med passande golv & väggplattor i samma serie, Bricmate J Azul Olive.7579
  • Hem
  • Bänkskivor
  • Bricmate Granitkeramik Bänkskiva Azul Olive Matt 3260x1570 mm

Bricmate Granitkeramik Bänkskiva Azul Olive Matt 3260x1570 mm

De keramiska bänkskivorna har inspirerats av rå betong, svensk kalksten och marmor. Granitkeramiken är ett hållbart material som klarar av hög påfrestning och är miljövänligt samt ett hygieniskt materialval.


Pris för tillpassning, bearbetning, leverans & montering etc tillkommer. När ni har beställt er bänkskiva och gjort de tillval som ni önskar kommer ni att kontaktas av en säljare. Säljaren kommer sedan att återkoppla till er med pris för tillpassning, bearbetning, leverans & montering och se till så att er bänkskiva blir precis som ni har tänkt er.


Alternativt fylls PDF för offertförfrågan i och bifogas i ett mail till vår offertavdelning, så kommer vi att återkomma till er med ett prisförslag.


Mät upp total yta och uppge antal hela kvadratmeter och skriv med måtten på skivan i rutan ordermeddelande, i kassan.
Missa inte att välja till tillval och bearbetning, klicka här

bricmate
7579 SEK / m2

Artikelnummer: 100112

Enhet: m2

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop