product
5977Nivito Tvättställsblandare Rhythm RH-61 Blank Stålhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/tvattstallsblandare-nivito-rhythm-rh-61?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Rhythm-RH-61.jpgInStock2595SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare<p>Nivitos blandare är gjorda i rostfritt stål som är ett elegant och modernt material med absolut högsta kvalitet, rostfria blandare blir därför det utlimata valet i ett svenskt kök. Processen att framställa rostfritt stål är den mest avancerade på marknaden. Nivitos kvalitetssäkring är noga framtagna in i det minsta detalj med hela 10 års garanti. Nivito använder den senaste teknologin inom både funktionellt och miljö. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässingsblandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farlig bly. <B>Installation</B> Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör. OBS! Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas, innan blandaren monteras. OBS! Vid koppling av anslutningsslang (Soft PEX®) ska matarledningens anslutningskoppling vara avstängd.</p> <B>Garanti</B> 10 års garanti. Garantin gäller i 10 år från inköpsdatum. Blandaren ska vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation ska vara fackmannamässig utförande och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte normalt slitage, frysskador, vattenskador och funktionsfel som uppstår genom orenheter i vattnet.</p> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Manual-Tvattsstallsblandare-RH-50-51-52-53-56-57-FL-10-11-20-21.pdf">Instruktionsmanual och installation hittar ni här</a> <BR> 2595
Nivito Tvättställsblandare Rhythm RH-61 Blank Stål
Nivito Tvättställsblandare Rhythm RH-61 Blank Stål

Nivito Tvättställsblandare Rhythm RH-61 Blank Stål

nivito
Nivito är det självklara valet tillverkat av rostfritt stål!
2595 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: RH-61

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Nivitos blandare är gjorda i rostfritt stål som är ett elegant och modernt material med absolut högsta kvalitet, rostfria blandare blir därför det utlimata valet i ett svenskt kök. Processen att framställa rostfritt stål är den mest avancerade på marknaden. Nivitos kvalitetssäkring är noga framtagna in i det minsta detalj med hela 10 års garanti. Nivito använder den senaste teknologin inom både funktionellt och miljö. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässingsblandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farlig bly.


Installation Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör. OBS! Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas, innan blandaren monteras. OBS! Vid koppling av anslutningsslang (Soft PEX®) ska matarledningens anslutningskoppling vara avstängd.

Garanti 10 års garanti. Garantin gäller i 10 år från inköpsdatum. Blandaren ska vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation ska vara fackmannamässig utförande och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte normalt slitage, frysskador, vattenskador och funktionsfel som uppstår genom orenheter i vattnet.


Instruktionsmanual och installation hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeNivito
SerieRhythm
TypTvättställsblandare
FärgStål
YtaBlank
Höjd150 mm
Piputsprång115 mm
Håltagning30-35 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop