product
28414Globo Vägghängd Toalettstol Stone 6-STS07.BIhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/toalettstolar/vagghangda-toaletter/globo-vagghangd-toalettstol-stone-6-sts07-bi?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/globo-vagghangd-toalettstol-stone-6-sts07-stonefactory.se.jpgInStock7640SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/toalettstolar/badrumsinredning/toalettstolar/vagghangda-toaletterVägghängd WC avsedd för inbyggnadscistern 4/2,6 litersspolning, dold infästning, Inklusive 6-ST024 mjukstängande sits i kraftig plast. Porslinet är ytbehandlat med CERASLIDE® som motverkar bakterier och går porslinet lättare att rengöra. Stolen ingår i SENZABRIDA®, vilket menas att den saknar spolkant för lättare rengöring och mindre bakteriebildning. Kommer i blankt vitt men kan beställas i samtliga färger på färgkartan.9550
Globo Vägghängd Toalettstol Stone 6-STS07.BI
Globo Vägghängd Toalettstol Stone 6-STS07.BI

Globo Vägghängd Toalettstol Stone 6-STS07.BI

globo
7640 SEK / st.
9550 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 6-STS07.BI

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Vägghängd WC avsedd för inbyggnadscistern 4/2,6 litersspolning, dold infästning, Inklusive 6-ST024 mjukstängande sits i kraftig plast.
Porslinet är ytbehandlat med CERASLIDE® som motverkar bakterier och går porslinet lättare att rengöra. Stolen ingår i SENZABRIDA®, vilket menas att den saknar spolkant för lättare rengöring och mindre bakteriebildning. Kommer i blankt vitt men kan beställas i samtliga färger på färgkartan.

Specifikationer

VarumärkeGlobo
SerieStone
Bredd360mm
Höjd330mm
Djup450mm
Cisternvolym4 / 2,6 l
WC-stol
Spolknapp
Lock
Sits
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop