product
28496Globo Toalettstol Bowl+ 6-SBS05.BIhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/toalettstolar/vagghangda-toaletter/globo-toalettstol-bowl-6-sbs05-bi?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/globo-toalettstol-bowl-6-sbs05-bi.jpgInStock7400SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/toalettstolar/badrumsinredning/toalettstolar/vagghangda-toaletterVägghängd WC avsedd att användas med inbyggnadscistern med 4/2,6 liters spolning. Levereras med mjukstängande sits i kraftig plast. Porslinet är ytbehandlat med CERASLIDE® som motverkar bakterier och gör porslinet lättare att rengöra. SENZABRIDA® innebär spolning utan spolkant för att lättare kunna hålla rent. 9250
Globo Toalettstol Bowl+ 6-SBS05.BI
Globo Toalettstol Bowl+ 6-SBS05.BI

Globo Toalettstol Bowl+ 6-SBS05.BI

globo
7400 SEK / st.
9250 SEK / st.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: 6-SBS05.BI

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Vägghängd WC avsedd att användas med inbyggnadscistern med 4/2,6 liters spolning. Levereras med mjukstängande sits i kraftig plast.
Porslinet är ytbehandlat med CERASLIDE® som motverkar bakterier och gör porslinet lättare att rengöra. SENZABRIDA® innebär spolning utan spolkant för att lättare kunna hålla rent.

Specifikationer

VarumärkeGlobo
TypToalettstol
SerieBowl+
Bredd380mm
Höjd355mm
Djup555mm
Cisternvolym2,6 / 4 l
WC-stol
Spolknapp
Lock
Sits
Skötselmanual
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop