product
6752Ifö Toalettstol Spira Art 6260https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/toalettstolar/ifo-toalettstol-spira-art-6260?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Ifo-Spira-Art-Wc-stol-6260-08811-Hos-Stonefactory_se.pngInStock2968SEK/badrumsinredning/toalettstolar/badrumsinredning/toalettstolar/staende-toaletterToalettstol Ifö Spira Art 6260 Rimfree är en golvstående toalettstol med klassisk skandinavisk design med inbyggt S-lås designad av Knud Holscher. Toalettstolen är helt utan spolkant för bättre hygien och renlighet då bakterier och smuts inte fastnar längs kanten. Toalettstolen har även en slät utsida vilket underlättar rengöringen på utsidan. Toalettstolen monteras genom att limmas fast på golvet eller skruvas i golvet. Välj modell i dropplistan ovan. Ifö Spira Rimfree har en hel cisternkåpa med en separat innercistern för vattnet. På så vis undviks kondens på cisternkåpan vilket medför en tystare återfyllning. Fresh WC är en funktion som både ger en behaglig doft och underlättar rengöringen. Detta gör du genom att du lägga en doseringstablett via spolknappen. Sitthöjd utan sits är 42 cm. 4/2-litersspolning. Ifö Clean Ytbehandling som ger porslinet en hård, jämn och slät yta. Gör det svårare för kalk och smuts att fästa. Förenklar rengöringen av porslinet och det ser fräschare och nyare ut under en längre tid. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Ifo-Spira-Art-Wc-stol-6260-08811.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Ifö</td> </tr> <tr> <td>RSK nr:</td> <td> Flera varianter </td> </tr> <tr> <td>Vattenlås:</td> <td>S-Lås</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>860mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>355 mm</td> </tr> <tr> <td>Djup:</td> <td>650 mm</td> </tr> <tr> <td>Sitthöjd:</td> <td>420 mm</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Porslin</td> </tr> <tr> <td>Tillhör serie:</td> <td>Spira Art</td> </tr> <tr> <td>Toalettlock:</td> <td>Välj mjuk eller hårdstängande</td> </tr> <tr> <td>Spolande:</td> <td>4/2 l</td> </tr> </tbody> </table>5660
Ifö Toalettstol Spira Art 6260
Ifö Toalettstol Spira Art 6260

Ifö Toalettstol Spira Art 6260

INB.S-LÅS 4/2 L

IFO
Ifö Spira Art är en golvstående WC-stol med klassiskt skandinavisk design. Stilrena linjer och former. WC-stolen har en slät utsida och en insida helt utan spolkant. Det gör att bakterier och smuts inte har någonstans att gömma sig och WC-stolen är mer lättstädad och hygienisk.
3017 SEK / st.
5660 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7811035

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Toalettstol Ifö Spira Art 6260 Rimfree är en golvstående toalettstol med klassisk skandinavisk design med inbyggt S-lås designad av Knud Holscher.
Toalettstolen är helt utan spolkant för bättre hygien och renlighet då bakterier och smuts inte fastnar längs kanten. Toalettstolen har även en slät utsida vilket underlättar rengöringen på utsidan. Toalettstolen monteras genom att limmas fast på golvet eller skruvas i golvet. Välj modell i dropplistan ovan. Ifö Spira Rimfree har en hel cisternkåpa med en separat innercistern för vattnet. På så vis undviks kondens på cisternkåpan vilket medför en tystare återfyllning. Fresh WC är en funktion som både ger en behaglig doft och underlättar rengöringen. Detta gör du genom att du lägga en doseringstablett via spolknappen. Sitthöjd utan sits är 42 cm. 4/2-litersspolning. Ifö Clean Ytbehandling som ger porslinet en hård, jämn och slät yta. Gör det svårare för kalk och smuts att fästa. Förenklar rengöringen av porslinet och det ser fräschare och nyare ut under en längre tid. Monteringsanvisning hittar ni här
Varumärke: Ifö
RSK nr: Flera varianter
Vattenlås: S-Lås
Färg: Vit
Höjd: 860mm
Bredd: 355 mm
Djup: 650 mm
Sitthöjd: 420 mm
Material: Porslin
Tillhör serie: Spira Art
Toalettlock: Välj mjuk eller hårdstängande
Spolande: 4/2 l

Specifikationer

VarumärkeIFÖ
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop