product
17783Toalettstol Imperial Astoria Deco 21-ADHLVhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/toalettstolar/toalettstol-imperial-astoria-deco-21-adhlv?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/toalettstol-imperial-astoria-deco-21-adhlv-1-nnyy-stonefactory.se.jpgInStock16760SEK/badrumsinredning/toalettstolar/badrumsinredning/toalettstolar/staende-toaletter/badrumsinredning/toalettstolar/hogspolande-toaletterToalettstol Imperial Astoria Deco 21-ADHLV i klassisk design är en golvstående toalett med universalutlopp. Detta är en klassisk wc-stol med en högt monterad cistern, passar perfekt i ett sekelhem. Levereras med en plastsits eller massiv träsits som finns i olika färger. Det som kännetecknar Imperials produkter är kvalitet, perfektion och detaljrikedom som bara genuint klassiskt hantverk klarar av. Med Imperial kommer inte bara perfekta produkter utan också en fantastisk känsla - känslan för det genuina. <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Imperial</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Porslin</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td><b>Vattenlås:</b></td> <td>Universalt</td> </tr> <tr> <td><b>Vikt:</b></td> <td>43 kg</td> </tr> </tbody> </table>20950
Toalettstol Imperial Astoria Deco 21-ADHLV
Toalettstol Imperial Astoria Deco 21-ADHLV
Toalettstol Imperial Astoria Deco 21-ADHLV

Toalettstol Imperial Astoria Deco 21-ADHLV

Universalt vattenlås

imperial
En sofistikerad och elegant Viktoriansk toalettstol med högt monterad cistern.
16760 SEK / st.
20950 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 21-ADHLVKVP-v

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Toalettstol Imperial Astoria Deco 21-ADHLV i klassisk design är en golvstående toalett med universalutlopp. Detta är en klassisk wc-stol med en högt monterad cistern, passar perfekt i ett sekelhem. Levereras med en plastsits eller massiv träsits som finns i olika färger.
Det som kännetecknar Imperials produkter är kvalitet, perfektion och detaljrikedom som bara genuint klassiskt hantverk klarar av. Med Imperial kommer inte bara perfekta produkter utan också en fantastisk känsla - känslan för det genuina.

Varumärke: Imperial
Material: Porslin
Färg: Vit
Vattenlås: Universalt
Vikt: 43 kg

Specifikationer

VarumärkeImperial

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop