product
7837Tapwell Takdusch XCOL022-150 Classic Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/tapwell-takdusch-xcol022-150-classic-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-takdusch-xcol022-150-classic-krom-stonefactory_se.jpgInStock8396SEK/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/badrumsinredning/duschar/takdusch-150cc/badrumsinredningStilrent och praktiskt takduschset i klassisk stil med tvågreppsblandare för badkar. Finns att köpa i färgerna krom och, det lite lyxigare alternativet, polerad mässing. OBS Blandarfäste/bakre brickan ingår ej, beställs separat. Mått för blandare: 150 CC När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-takdusch-xcol022-150-classic-krom-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-takdusch-xcol022-150-classic-krom-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> 11995
Tapwell Takdusch XCOL022-150 Classic Krom

Tapwell Takdusch XCOL022-150 Classic Krom

tapwell


8396 SEK / st.
11995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9418074-lkpg

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Stilrent och praktiskt takduschset i klassisk stil med tvågreppsblandare för badkar. Finns att köpa i färgerna krom och, det lite lyxigare alternativet, polerad mässing.
OBS Blandarfäste/bakre brickan ingår ej, beställs separat. Mått för blandare: 150 CC När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieClassic
TypTakduschset
Färgkrom
CC-mått150 mm
Höjd945-1220 mm
Duschhuvud215 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop