product
7836Tapwell Takdusch XCOL7269-160 Classic Mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/tapwell-takdusch-xcol-7269-160-classic-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-takdusch-xcol7269-160-classic-massing-stonefactory_se.jpgInStock13495SEK/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschar/takdush-160cc/badrumsinredningStilrent och praktiskt takduschset i klassisk stil med tryckbalanserad termostat och omkastare i vred. Höj- och sänkbar. Finns att köpa i färgerna krom och, det lite lyxigare alternativet, polerad mässing. OBS Blandarfäste/bakre brickan ingår ej, beställs separat. Mått för blandare: 160 CC. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Mässing</b> Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-takdusch-xcol7269-160-classic-krom-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-takdusch-xcol7269-160-classic-krom-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> 14995
Tapwell Takdusch XCOL7269-160 Classic Mässing

Tapwell Takdusch XCOL7269-160 Classic Mässing

tapwell


13495 SEK / st.
14995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9418749

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Stilrent och praktiskt takduschset i klassisk stil med tryckbalanserad termostat och omkastare i vred. Höj- och sänkbar. Finns att köpa i färgerna krom och, det lite lyxigare alternativet, polerad mässing.
OBS Blandarfäste/bakre brickan ingår ej, beställs separat. Mått för blandare: 160 CC. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Mässing Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieClassic
TypTakduschset
FärgMässing Obehandlad
CC-mått160 mm
Höjd980-1250 mm
Duschhuvud250 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop