• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
40697Tapwell Takdusch TVM7200-160 Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/takdush-160cc/tapwell-takdusch-tvm7200-160-krom-40697?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tapwell-Takdusch-TVM7200-160-Krom.jpgOutOfStock3999SEK/kampanjer/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/takdush-160ccTVM 7200-160 är ett takduschpaket med en termostat som är tryckbalanserad och en omkastare i vred för smidigt byte mellan takdusch och handdusch. Höj- och sänkbar. Till setet följer extra handdusch med. Modellen finns i flera färger. OBS Blandarfäste/bakre brickan ingår ej, beställs separat. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Tapwell-Takdusch-TVM7200-160-produktblad.pdf"><b>Produktblad hittar ni här</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Tapwell-monteringsanvisning-takdusch.pdf"><b>Monteringsanvisning hittar ni här</b></a> <BR> 7995

Tapwell Takdusch TVM7200-160 Krom

Denna takdusch har ett skadat orginalemballage. Påsar som delarna är packade i kan vara öppnade och kartonginsatserna i kartongen är skadade. Varan är i nyskick, kontrollerad och aldrig använd. Ångerrätten gäller ej på outlet-varor.
tapwell
3999 SEK / st.
7995 SEK / st.

Artikelnummer: 9418665-LKPG-OUTLET

Enhet: st.

0 st

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop