product
33060Svedbergs Sargblandare Nice Med Piphttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/svedbergs-sargblandare-nice-med-pip?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-sargblandare-nice-med-pip-stonefactory.se.jpgInStock5499SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/badkarsblandareSargblandare Svedbergs Nice är en elegant sargmonterad blandare som passar till badkar Z140, Z160, Z170 och Z180 från Svedbergs. <p> <b>Installation</b> Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <p> <b>Rengöring</b> <div>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div> 5740
Svedbergs Sargblandare Nice Med Pip

Svedbergs Sargblandare Nice Med Pip

svedbergs
5499 SEK / st.
5740 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2020-10-30

Artikelnummer: 96956-2

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Sargblandare Svedbergs Nice är en elegant sargmonterad blandare som passar till badkar Z140, Z160, Z170 och Z180 från Svedbergs.

Installation Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring

För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
SerieNice
TypSargblandare 3-håls
FärgKrom
Piputsprång125 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop