product
6837Primy Steel Tvättställsblandare Retro High 10035 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/steel-retro-high-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Steel-Retro-High-(krom)-10035.jpgInStock1298SEK/kampanjer/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Primy Steel Retro high i rostfritt stål är en högre variant av primys badrumsblandare Steel retro, en snygg tvättställsblandare i retro stil för tvättställ. Att välja en rostfri blandare har stora fördelar i jämförelse med en kromad mässings-blandare. En rostfri blandare vittrar inte sönder och avger inga spår av den giftiga tungmetallen bly. Primys blandare är alltså människa-djur-och natur vänliga. Primys steel high retro har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna. Primy steel retro high-serie är utvecklat med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Retro-High-(krom)-produktbeskrivning-10035.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 2595
Primy Steel Tvättställsblandare Retro High 10035 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Retro High 10035 (Rostfritt stål)

Primy Steel Tvättställsblandare Retro High 10035 (Rostfritt stål)

primy
Tvättställsblandare i rostfritt stål. Uppdaterad retro i hög modell, passar till fristående porslin.

UTFÖRSÄLJNING, FÖRST TILL KVARN
1298 SEK / st.
2595 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 10035P

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandare Primy Steel Retro high i rostfritt stål är en högre variant av primys badrumsblandare Steel retro, en snygg tvättställsblandare i retro stil för tvättställ. Att välja en rostfri blandare har stora fördelar i jämförelse med en kromad mässings-blandare. En rostfri blandare vittrar inte sönder och avger inga spår av den giftiga tungmetallen bly. Primys blandare är alltså människa-djur-och natur vänliga. Primys steel high retro har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna.
Primy steel retro high-serie är utvecklat med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Retro
TypTvättställsblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd268 mm
Piputsprång98 mm
Håltagning35 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop