product
22869Swebad Utespa Safir Sterling Silver 7-8 platser 42 jetshttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/utespa-swebad-safir-sterling-silver-7-8-platser-42-jets?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Utespa-Swebad-Safir-Sterling-Silver-7-8-platser-42-jets-Stonefactory.jpgInStock72990SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/swebadEtt av marknadens mest prisvärda Spabadkar vilket är väl isolerat och anpassat för de Nordiska klimaten. <P> Det här spabadet har en rad olika typer av jets såsom riktade, roterande och fasta för att skapa variationer i varje sittplats. Vissa platser ger en bred massage med brett svepande roterande jets, medan andra ger en punktriktad massage i shiatsustil. Oavsett vad du föredrar, kommer Vortex spa tillfredsställa dig. <P> Detta är ett spabadkar med låg driftkostnad, det kostar endast 3000-4000kr per år att hålla en jämn och konstant temperatur på 37-38 grader. Spabadet är isolerat enligt ”heatlock”metoden, vilket menas med att man tar tillvara på all den värme som pumparna alstrar. Spa badet har en tät ABS botten med isolering & isolering på insidan av sidorna. Med ett tätt skikt får vi en ”termos effekt” vilket reducerar dina värmecykler och kontrollerar driftkostnaden på ditt utomhusspa. <P> 100 % filtrering av allt vatten med ozonrengöring och tre-filtersystem. <P> Mysig undervattenbelysning med flera färgval <P> Justerbara vreden optimerar massageupplevelsen ytterligare genom att enkelt kunna justera massage-effekten variabelt. <P> Ytterpanelen är underhållsfri & UV resistent i kompositmaterial. <P> Isoleringslock i slutande design för bästa avrinning av snö och vatten. Locklyft kan bespara locket från onödigt slitage. När du skall bada måste locket lyftas eller dras av. Med locklyft utsätter man INTE locket för påfrestningar som det inte är gjort för att tåla. Därför rekommenderar Swebad tillbehöret Locklyft. <P> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad_Safir_2020.pdf">Produktinfo hittar ni här</a> <br> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Swebad_PDF/SWEBAD-Handbok-Safir-2019-11-27.pdf">Produkthandbok hittar ni här</a> <P> <B><i>OBS!</B> Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt. <P> Spabadet levereras vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter.</i> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/swebad-vanliga-fragor-sf.pdf"> Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här</a>84900
Swebad Utespa Safir Sterling Silver 7-8 platser 42 jets
Swebad Utespa Safir Sterling Silver 7-8 platser 42 jets

Swebad Utespa Safir Sterling Silver 7-8 platser 42 jets

swebad
Spabad för hela familjen eller tillsammans med vännerna! Termolock ingår alltid.
72990 SEK / st.
84900 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-01-04

Artikelnummer: 888300

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Ett av marknadens mest prisvärda Spabadkar vilket är väl isolerat och anpassat för de Nordiska klimaten.

Det här spabadet har en rad olika typer av jets såsom riktade, roterande och fasta för att skapa variationer i varje sittplats. Vissa platser ger en bred massage med brett svepande roterande jets, medan andra ger en punktriktad massage i shiatsustil. Oavsett vad du föredrar, kommer Vortex spa tillfredsställa dig.

Detta är ett spabadkar med låg driftkostnad, det kostar endast 3000-4000kr per år att hålla en jämn och konstant temperatur på 37-38 grader. Spabadet är isolerat enligt ”heatlock”metoden, vilket menas med att man tar tillvara på all den värme som pumparna alstrar. Spa badet har en tät ABS botten med isolering & isolering på insidan av sidorna. Med ett tätt skikt får vi en ”termos effekt” vilket reducerar dina värmecykler och kontrollerar driftkostnaden på ditt utomhusspa.

100 % filtrering av allt vatten med ozonrengöring och tre-filtersystem.

Mysig undervattenbelysning med flera färgval

Justerbara vreden optimerar massageupplevelsen ytterligare genom att enkelt kunna justera massage-effekten variabelt.

Ytterpanelen är underhållsfri & UV resistent i kompositmaterial.

Isoleringslock i slutande design för bästa avrinning av snö och vatten. Locklyft kan bespara locket från onödigt slitage. När du skall bada måste locket lyftas eller dras av. Med locklyft utsätter man INTE locket för påfrestningar som det inte är gjort för att tåla. Därför rekommenderar Swebad tillbehöret Locklyft.

Produktinfo hittar ni här
Produkthandbok hittar ni här

OBS! Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt.

Spabadet levereras vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter.

Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här

Specifikationer

VarumärkeSwebad
TypSpabad
SerieSafir
FärgVit
Antal sittplatser8 st
Antal liggplatser0 st
Höjd970 mm
Bredd2160 mm
Längd2160 mm
Vikt (kg)322
MaterialAristech
Vattenkapacitet1270 L
Anslutning El3 x 16 A
KontrollsystemGecko
VärmeaggregatGecko (3kW)
Pumpar
2 st vattenpump (2 hk)
Munstycken42 st vatten
VattenomkastareJa
RengöringsfunktionUV
BelysningLED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop