product
6932Swebad Trappa 2-steghttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabad/swebad-trapp-2-steg?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Swebad-Trapp-Stonefactory.JPGInStock3495SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabadTrappsteg med 2 trappsteg från Swebad möjliggör det smidigt att kliva i och ut ur ditt spabad. Trappan passar till samtliga spabad. Trappan har samma färg som ytterpanelen. Trappsteg är ett bra tillbehör för er som har barn, så att även de kan njuta av ett härligt spabad. Mått: L=600, D=550 H=370mm3495
Swebad Trappa 2-steg

Swebad Trappa 2-steg

swebad
3495 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 124270

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Trappsteg med 2 trappsteg från Swebad möjliggör det smidigt att kliva i och ut ur ditt spabad. Trappan passar till samtliga spabad. Trappan har samma färg som ytterpanelen. Trappsteg är ett bra tillbehör för er som har barn, så att även de kan njuta av ett härligt spabad.
Mått: L=600, D=550 H=370mm

Specifikationer

VarumärkeSwebad
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop