product
6929Swebad Locklyfthttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabad/swebad-locklyft?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Swebad-Locklyft-universal-Stonefactory.jpgInStock4595SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabad/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabad/locklyftLocklyft från Swebad fungerar för samtliga spabad och underlättar hanteringen med att sätta på och ta av locket. Locklyft är ett prisvärt tillbehör som minimerar risken för skador i locket så att locket inte fastnar i skruvskallar eller nötning av ev. stensättning. <br> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Swebad-locklyft.pdf">Installationsmanual hittar ni här</a> </p>4595
Swebad Locklyft
Swebad Locklyft

Swebad Locklyft

swebad
4595 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 124647

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Locklyft från Swebad fungerar för samtliga spabad och underlättar hanteringen med att sätta på och ta av locket. Locklyft är ett prisvärt tillbehör som minimerar risken för skador i locket så att locket inte fastnar i skruvskallar eller nötning av ev. stensättning.

Installationsmanual hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeSwebad
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop