• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
25013Sunrise Spabad Inspiration S102LSxhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/sunrise-spas/sunrise-spabad-inspiration-s102lsx?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Sunrise-Spabad-Inspiration-S102LSx-Stonefactory.jpgInStock112410SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/sunrise-spasPå Sunrise Spas förstår man att ett spa ses som en investering och därför har man valt att bygga alla bad med material som kommer att hålla under många år. Här har man även tagit hänsyn till användaren och gjort underhåll och drift enklare samt billigare, genom ett eget fantastisk isolerings och ett filtreringssystem som ger kristall klart vatten. <P> Serien Inspiration klarar givetvis nordisk vinter utan några problem och håller även låg energiförbrukning. Modell Inspiration S102LSx är ett kompakt spabad med plats för 6 personer varav 1 liggplats och har 39 justerbara rostfria hydroterapijets. Utöver detta är badet utrustad med en Air-X precisions mjukvävnads massagesits vilket gör den här modellen till det optimala valet för er som söker ett spabad med hälso- och hydroterapi fördelar men har ett begränsat utrymme. <P> Inspiration S102LSx levereras fullt utrustad med ljudsystem, multi-färg LED belysning samt digital kontrollpanel. <P> <li>Air-X sittplats</li> <li>LED i vattenfall i rostfritt stål</li> <li>LED perimeterbelysning</li> <li>LED-utsida Ambiance belysning med hörnbelysning</li> <li>LED multi safety light & deck controls</li> <li>LED-upplysta kopphållare</li> <li>Galvaniserad stål ram</li> <li>13 x 8 cm sluttande isolerlock som ser till att vattnet rinner av</li> <li>CE-märkning</li> <li>GreenGuard Roxul isolering som är ljudabsorberande, brandsäkert och vattenavvisande</li> <li>4st Bluetooth med högtalare bba2 system (Balboa Bluetooth Audio)</li> <li>Sittdjup 85 cm</li> <li>Filtrering 6,98 m2</li>124900

Sunrise Spabad Inspiration S102LSx

39 jets
Sunrise Inspiration LSx serien är lätta att använda och levereras med bra utrustning som standard. Sunrise Spas använder de senaste innovationerna i sina spabad men ser även till att minimera underhållsbehovet.
sunrisespa
112410 SEK / st.
124900 SEK / st.

Artikelnummer: 10502

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop