product
24980Sunrise Spabad Inspiration S101LSxhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/sunrise-spas/sunrise-inspiration-s101-lsx?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Sunrise-Spabad-Inspiration-S101LSx-Stonefactory.jpgInStock106165SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/sunrise-spasPå Sunrise Spas förstår man att ett spa ses som en investering och därför har man valt att bygga alla bad med material som kommer att hålla under många år. Här har man även tagit hänsyn till användaren och gjort underhåll och drift enklare samt billigare, genom ett eget fantastisk isolerings och ett filtreringssystem som ger kristall klart vatten. <P> Serien Inspiration klarar givetvis nordisk vinter utan några problem och håller även låg energiförbrukning. Modell Inspiration S101LSx är ett kompakt spabad med plats för 4 personer och har 40 rostfria hydroterapijets. Utöver detta är badet utrustad med en Air-X precisions mjukvävnads massagesits vilket gör den här modellen till det optimala valet för er som söker ett spabad med hälso- och hydroterapi fördelar men har ett begränsat utrymme. <P> Inspiration S101LSx levereras fullt utrustad med ljudsystem, multi-färg LED belysning samt digital kontrollpanel. <P> <li>Air-X sittplats</li> <li>LED i vattenfall i rostfritt stål</li> <li>LED perimeterbelysning</li> <li>LED-utsida Ambiance belysning med hörnbelysning</li> <li>LED multi safety light & deck controls</li> <li>LED-upplysta kopphållare</li> <li>Galvaniserad stål ram</li> <li>13 x 8 cm sluttande isolerlock som ser till att vattnet rinner av</li> <li>CE-märkning</li> <li>GreenGuard Roxul isolering som är ljudabsorberande, brandsäkert och vattenavvisande</li> <li>Sittdjup 84 cm</li> <li>Filtrering 6,98 m2</li> <li>IPX5</li> 124900
Sunrise Spabad Inspiration S101LSx
Sunrise Spabad Inspiration S101LSx
Sunrise Spabad Inspiration S101LSx
Sunrise Spabad Inspiration S101LSx
Sunrise Spabad Inspiration S101LSx
Sunrise Spabad Inspiration S101LSx
Sunrise Spabad Inspiration S101LSx

Sunrise Spabad Inspiration S101LSx

40 jets

sunrisespaSunrise Inspiration LSx serien är lätta att använda och levereras med bra utrustning som standard. Sunrise Spas använder de senaste innovationerna i sina spabad men ser även till att minimera underhållsbehovet.
106165 SEK / st.
124900 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 10501

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

På Sunrise Spas förstår man att ett spa ses som en investering och därför har man valt att bygga alla bad med material som kommer att hålla under många år. Här har man även tagit hänsyn till användaren och gjort underhåll och drift enklare samt billigare, genom ett eget fantastisk isolerings och ett filtreringssystem som ger kristall klart vatten.

Serien Inspiration klarar givetvis nordisk vinter utan några problem och håller även låg energiförbrukning. Modell Inspiration S101LSx är ett kompakt spabad med plats för 4 personer och har 40 rostfria hydroterapijets. Utöver detta är badet utrustad med en Air-X precisions mjukvävnads massagesits vilket gör den här modellen till det optimala valet för er som söker ett spabad med hälso- och hydroterapi fördelar men har ett begränsat utrymme.

Inspiration S101LSx levereras fullt utrustad med ljudsystem, multi-färg LED belysning samt digital kontrollpanel.

 • Air-X sittplats
 • LED i vattenfall i rostfritt stål
 • LED perimeterbelysning
 • LED-utsida Ambiance belysning med hörnbelysning
 • LED multi safety light & deck controls
 • LED-upplysta kopphållare
 • Galvaniserad stål ram
 • 13 x 8 cm sluttande isolerlock som ser till att vattnet rinner av
 • CE-märkning
 • GreenGuard Roxul isolering som är ljudabsorberande, brandsäkert och vattenavvisande
 • Sittdjup 84 cm
 • Filtrering 6,98 m2
 • IPX5
 • Specifikationer

  VarumärkeSunrise Spa
  TypSpabad
  SerieInspiration S101LSx
  FärgSterling Marble
  Antal sittplatser5 st
  Antal liggplatser0 st
  Höjd910 mm
  Bredd1880 mm
  Längd2180 mm
  Vikt (kg)222
  MaterialLucite® akryl med antibakteriell Microban® teknik
  Vattenkapacitet1064 L
  Anslutning El3x16A+0 och jord
  KontrollsystemBalboa
  Värmeaggregat3,0kW Titanium
  Pumpar2 x 2,2 kW tvåstegs jetpumpar
  Munstycken40 st hydroterapi jets
  VattenomkastareJa
  RengöringsfunktionOzonrengörare och UV-system samt 75 SQ FT filter
  BelysningLED, Ljusterapi
  Ljudsystem
  Lock
  Trappa
  Aromaterapi
  Blower
  Bluetooth
  WiFi
  Andra tittade också på

  Info

  Kontakt

  Ring en av våra säljare:
  08-22 16 00
  E-post:
  Kundservice@stonefactory.se

  Adress:
  Stonefactory Scandinavia AB
  Teknikringen 10
  583 30 Linköping

  Följ oss

  Nyhetsbrev

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
  VA - Superföretagen
  StonefactoryWebshop powered by Jetshop