product
27828Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo Inside 55https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/pulcher-denmark-tvattstallsskap-boxo-inside-55?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-tvattstallsskap-boxo-inside-55-stonefactory.se.jpgInStock10599SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatBoxo Inside 55 är ett minimalistiskt möbelpaket med helgjutet handfat tillverkat i 100% SolidTech. Bottenventilen ligger dold baktill, handfatet har en snygg lutning bakåt som för vattnet till den dolda bottenventilen. Undertill finns en inbyggd hylla för handdukar eller annan förvaring. Vid rengöring skruvas bottenplattan bort underifrån handfatet. Handfatet är för väggmontering och passar både det större som mindre badrummet. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas. <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej</B> <BR> 13249
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo Inside 55
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo Inside 55
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo Inside 55
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo Inside 55

Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo Inside 55

pulcher
Ett exklusivt handfat för väggmontering.
10599 SEK / st.
13249 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 7352310484

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Boxo Inside 55 är ett minimalistiskt möbelpaket med helgjutet handfat tillverkat i 100% SolidTech. Bottenventilen ligger dold baktill, handfatet har en snygg lutning bakåt som för vattnet till den dolda bottenventilen. Undertill finns en inbyggd hylla för handdukar eller annan förvaring. Vid rengöring skruvas bottenplattan bort underifrån handfatet. Handfatet är för väggmontering och passar både det större som mindre badrummet. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieBoxo
TypTvättställsskåp
Höjd500 mm
Bredd550 mm
Djup400 mm
FärgVit
YtaMatt
FormRektangulär
MaterialSolidTec
PlaceringVägghängd
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop