product
27823Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 60https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/pulcher-denmark-tvattstallsskap-boxo-60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-tvattstallsskap-boxo-60-1-stonefactory.se.jpgInStock7436SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/badrumsinredning/handfat/tvattstallsskap-kommod/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatBoxo 60 är ett 60 cm brett och lyxigt möbelpaket som är tillverkat i 100% SolidTech. Handfatet är stilrent och funktionellt format. Undertill finns en inbyggd hylla för handdukar. Bottenventilen monteras dolt under den medföljande plattan. Tvättställsskåpet är för väggmontering och passar perfekt för det mindre badrummet. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas. <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej</B> <BR> 9295
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 60
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 60
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 60
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 60
Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 60

Pulcher Denmark Tvättställsskåp Boxo 60

pulcher
Ett exklusivt möbelpaket för väggmontering.
7436 SEK / st.
9295 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 7352310703

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Boxo 60 är ett 60 cm brett och lyxigt möbelpaket som är tillverkat i 100% SolidTech. Handfatet är stilrent och funktionellt format. Undertill finns en inbyggd hylla för handdukar. Bottenventilen monteras dolt under den medföljande plattan. Tvättställsskåpet är för väggmontering och passar perfekt för det mindre badrummet. Vi rekommenderar att nyttja en bottenventil som ej kan stängas.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

bottenventil, vattenlås och bultmontage ingår ej

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieBoxo
TypTvättställsskåp
Höjd260 mm
Bredd600 mm
Djup350 mm
FärgVit
YtaMatt
FormRektangulärt
MaterialSolidTec
PlaceringVägghängd
Blandare
Bottenventil
Hål för blandare
Överfyllnadsskydd
Vattenlås
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop