product
8964Primy Takduschset Steel Expression 2 Rostfritt stålhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-takduschset-steel-expression-2-rostfritt-stal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-takduschset-steel-expression-2-rostfritt-stal-ny-stonefactory.se.jpgInStock7995SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/duschar/mellandagsrea/badrumsinredning/duschar/takdusch-150ccSteel expression 2 är ett exklusivt och stilrent designat takduschset i högkvalitativt rostfritt stål med handdusch, termostatblandare, takdusch och tvålhylla. Taksilen har en generös yta som garanterar en uppfriskande en duschupplevelse varje gång! Termostatblandaren har temperatur- och tryckfallskompenserande funktioner för en konstant, behaglig temperatur och jämnt vattenflöde. Blandaren har även en Safe Touch-funktion som gör att blandarkroppen håller lägre temperatur än det varma vattnet som flödar ut. Antikalkfunktionen underlättar rengöring av kalkavlagringar i duschmunstyckena. Badkarspip ingår inte. Se relaterade produkter nedan för att köpa till badkarspip! <b>Rengöring</b> Rengör med en mjuk trasa och ljummet vatten. Använd eventuellt tvållösning. Skölj med rent vatten och eftertorka med torr trasa. Kalkavlagringar kan tas bort med ättikslösning. Skölj efter med rent vatten. Använd inte stålull eller andra repande/slipande material. Använd inte frätande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-manual-duschar-stonefactory.se.pdf"><b>Monteringsanvisning hittar ni här</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad-SteelExpression-2.pdf"><b>Produktblad hittar ni här</b></a> <BR> 10995
Primy Takduschset Steel Expression 2 Rostfritt stål

Primy Takduschset Steel Expression 2 Rostfritt stål

Primy
7995 SEK / st.
10995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 20210p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Steel expression 2 är ett exklusivt och stilrent designat takduschset i högkvalitativt rostfritt stål med handdusch, termostatblandare, takdusch och tvålhylla. Taksilen har en generös yta som garanterar en uppfriskande en duschupplevelse varje gång! Termostatblandaren har temperatur- och tryckfallskompenserande funktioner för en konstant, behaglig temperatur och jämnt vattenflöde. Blandaren har även en Safe Touch-funktion som gör att blandarkroppen håller lägre temperatur än det varma vattnet som flödar ut. Antikalkfunktionen underlättar rengöring av kalkavlagringar i duschmunstyckena. Badkarspip ingår inte.
Se relaterade produkter nedan för att köpa till badkarspip! Rengöring Rengör med en mjuk trasa och ljummet vatten. Använd eventuellt tvållösning. Skölj med rent vatten och eftertorka med torr trasa. Kalkavlagringar kan tas bort med ättikslösning. Skölj efter med rent vatten. Använd inte stålull eller andra repande/slipande material. Använd inte frätande eller slipande rengöringsmedel.
Monteringsanvisning hittar ni här
Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Expression
TypTakduschset
FärgStål
YtaBorstad
CC-mått150 mm
Höjd980-1350 mm
Duschhuvud270x250 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop