product
6833Primy Steel Tvättställsblandare Wave High 10015 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-tvattstallsblandare-wave-high-10015?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tvattstallsblandare-primy-steel-wave-high-10015-Bild2.jpgInStock2515SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandarePrimy steel wave high är en stilren tvättställsbandare i borstat stål avsett för badrum. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Primy stell wave-serien använder sig utav Easy-fix system vilket innebär gängad fästanordning. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Wave-High-10015-(krom)-Produktblad.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 2795
Primy Steel Tvättställsblandare Wave High 10015 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Wave High 10015 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Wave High 10015 (Rostfritt stål)

Primy Steel Tvättställsblandare Wave High 10015 (Rostfritt stål)

Primy


Tvättställsblandare i rostfritt stål. Med rund kropp och böjd pip. Hög modell, passar till fristående porslin.

2515 SEK / st.
2795 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 10015p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Primy steel wave high är en stilren tvättställsbandare i borstat stål avsett för badrum.
För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Primy stell wave-serien använder sig utav Easy-fix system vilket innebär gängad fästanordning. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Wave
TypTvättställsblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd296 mm
Piputsprång146 mm
Håltagning35 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop