• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
6830Primy Steel Tvättställsblandare Wave 10000 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-tvattstallsblandare-wave-10000-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Steel-Tvattstallsblandare-Wave-10000-Hos-Stonefactory_se.pngInStock1951SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandarePrimy steel wave är en stilren tvättställsbandare i borstat stål avsett för badrum. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Primy stell wave-serien använder sig utav Easy-fix system vilket innebär gängad fästanordning. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Tvattstallsblandare-Wave-10000-(produktblad).pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 2295

Primy Steel Tvättställsblandare Wave 10000 (Rostfritt stål)Tvättställsblandare i borstat rostfritt stål. Stilren modell med rund kropp och böjd pip.

Primy
1951 SEK / st.
2295 SEK / st.

Artikelnummer: 10000p

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop