product
31353Primy Steel Tvättställsblandare Voyage High 10215 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/primy-steel-tvattstallsblandare-voyage-high-10215-rostfritt-stal-31353?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-steel-tvattstallsblandare-voyage-high-10215-rostfritt-stal-stonefactory.se.jpgInStock2246SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandarePrimy steel voyage high är en stilren tvättställsbandare i borstat stål avsett för badrum. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Primy steel voyage-serien använder sig utav Easy-fix system vilket innebär gängad fästanordning. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-steel-tvattstallsblandare-voyage-high-10215-rostfritt-stal-produktblad-stonefactory.se.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 2995
Primy Steel Tvättställsblandare Voyage High 10215 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Voyage High 10215 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Voyage High 10215 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Voyage High 10215 (Rostfritt stål)

Primy Steel Tvättställsblandare Voyage High 10215 (Rostfritt stål)

OUTLETVARA

Primy


Tvättställsblandare i rostfritt stål. Med rund kropp och böjd pip. Hög modell, passar till fristående porslin.

Ett mindre märke finns på blandaren enligt bilder, emballage i nyskick. Kan EJ returneras efter köp

2246 SEK / st.
2995 SEK / st.

1 st

Artikelnummer: 10215p-OUTLET

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Primy steel voyage high är en stilren tvättställsbandare i borstat stål avsett för badrum.
För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Primy steel voyage-serien använder sig utav Easy-fix system vilket innebär gängad fästanordning. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Voyage
TypTvättställsblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd279 mm
Piputsprång125 mm
Håltagning35 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop