• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
6843Primy Steel Tvättställsblandare Stream 10080 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-tvattstallsblandare-stream-10080?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Steel-Stream-10080-(2).jpgInStock2875SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Primy Steel Stream tillverkad i rostfritt stål är en snygg blandare med öppen pip som ger en känlsa av lungn och harmoni. Tack vare vattenfalls-effekten så är Steel Stream också vattenbesparande. En rostfri blandare är ett miljövänligt val eftersom det rostfria stålet inte lämnar några spår av bly. Därför är alltid Primys rostfria balndare att föredra i valet av blandare. Primys Steel Stream har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna. Steel Stream-serien är tillverkad med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Stream-10080-Produktblad.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 3195

Primy Steel Tvättställsblandare Stream 10080 (Rostfritt stål)Vattenbesparande tvättställsblandare i rostfritt stål, med öppen pip som ger en rogivande känsla av porlande vatten.

Primy
2875 SEK / st.
3195 SEK / st.

Artikelnummer: 10080p

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop