product
6840Primy Steel Tvättställsblandare a Square 10050 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-tvattstallsblandare-square-10050?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tvattstallsblandare-Primy-Steel-Square-10050-i-rostfritt-stal-(2).jpgInStock2197SEK/kampanjer/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Primy Steel a Square i rostfritt stål är en snygg tvättställsblandare i fyrkantig stil. Snygg stilren design med en snygg kantig stil som passar den lite vågade. En rostfri blandare vittrar inte sönder och avger inga spår av den giftiga tungmetallen bly. Primys blandare är alltså människa-djur-och natur vänliga. Primys steel Square har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna. Steel Square-serien är utvecklat med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-steel-tvattstallsblandare-a-square-10050-produktblad-stonefactory.se.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 4395
Primy Steel Tvättställsblandare a Square 10050 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare a Square 10050 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare a Square 10050 (Rostfritt stål)

Primy Steel Tvättställsblandare a Square 10050 (Rostfritt stål)

primy
Tvättställsblandare i rostfritt stål, med arkitektoniskt uttryck.

UTFÖRSÄLJNING, FÖRST TILL KVARN
2197 SEK / st.
4395 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 10050p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandare Primy Steel a Square i rostfritt stål är en snygg tvättställsblandare i fyrkantig stil. Snygg stilren design med en snygg kantig stil som passar den lite vågade. En rostfri blandare vittrar inte sönder och avger inga spår av den giftiga tungmetallen bly. Primys blandare är alltså människa-djur-och natur vänliga. Primys steel Square har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna. Steel Square-serien är utvecklat med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm.
Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel A Square
TypTvättställsblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd180 mm
Piputsprång120 mm
Håltagning35 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop