product
6841Primy Steel Tvättställsblandare Speed 10060 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-tvattstallsblandare-speed-10060?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Steel-Tvattstallsblandare-Speed-10060.jpgInStock2695SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Primy Steel Speed i rostfritt stål är en snygg tvättställsblandare med en mycket ren design. En rostfri blandare avger inga spår av den giftiga tungmetallen bly, och är därför alltid att föredra i valet av blandare. Primys steel Speed har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna. Steel Speed-serien är utvecklat med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Arc-Square-10050-i-rostfritt-stal-Produktbeskrivning.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 2995
Primy Steel Tvättställsblandare Speed 10060 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Speed 10060 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Speed 10060 (Rostfritt stål)

Primy Steel Tvättställsblandare Speed 10060 (Rostfritt stål)

primy


Tvättställsblandare i rostfritt stål. Låg och bakåtlutande design, vilket är den senaste designtrenden för blandare.

2695 SEK / st.
2995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 10060p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandare Primy Steel Speed i rostfritt stål är en snygg tvättställsblandare med en mycket ren design. En rostfri blandare avger inga spår av den giftiga tungmetallen bly, och är därför alltid att föredra i valet av blandare. Primys steel Speed har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna.
Steel Speed-serien är utvecklat med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Speed
TypTvättställsblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd127 mm
Piputsprång103 mm
Håltagning35 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop