product
6839Primy Tvättställsblandare Steel a Round High 10045 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-tvattstallsblandare-round-high-10045?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Steel-Round-High-10045-krom.jpgInStock1169SEK/varumarken/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Primy Steel a Round High i rostfritt stål är en snygg tvättställsblandare i rund klassisk stil. Snygg stilren design med en fin balans mellan det raka och det runda. En rostfri blandare vittrar inte sönder och avger inga spår av den giftiga tungmetallen bly. Primys blandare är alltså människa-djur-och natur vänliga. Primys steel Round har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna. Steel Round-serien är utvecklat med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-steel-tvattstallsblandare-round-high-10045-produktblad-stonefactory.se.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 3895
Primy Tvättställsblandare Steel a Round High 10045 (Rostfritt stål)
Primy Tvättställsblandare Steel a Round High 10045 (Rostfritt stål)

Primy Tvättställsblandare Steel a Round High 10045 (Rostfritt stål)

primy
Tvättställsblandare i rostfritt stål, med rund form och stilrena linjer. Hög modell, passar till fristående porslin.

UTFÖRSÄLJNING, FÖRST TILL KVARN
1169 SEK / st.
3895 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 10045p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandare Primy Steel a Round High i rostfritt stål är en snygg tvättställsblandare i rund klassisk stil. Snygg stilren design med en fin balans mellan det raka och det runda. En rostfri blandare vittrar inte sönder och avger inga spår av den giftiga tungmetallen bly. Primys blandare är alltså människa-djur-och natur vänliga. Primys steel Round har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna. Steel Round-serien är utvecklat med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering.
Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel A Round
TypTvättställsblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd305 mm
Piputsprång118 mm
Håltagning35 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop