product
6836Primy Steel Tvättställsblandare Retro 10030 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-tvattstallsblandare-retro-10030?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Steel-Retro-i-rostfritt-stal-10030.jpgOutOfStock2155SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Primy Steel Retro i rostfritt stål är en snygg badrumsblandare i retro stil. Att välja en rostfri blandare har stora fördelar i jämförelse med en kromad mässings-blandare. En rostfri blandare vittrar inte sönder och avger inga spår av den giftiga tungmetallen bly. Primys blandare är alltså människo-djur-och natur vänliga. Primys steel retro har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna. Primy steel retro-serien är utvecklat med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Retro-i-rostfritt-stal-10030-Produktblad.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 2395
Primy Steel Tvättställsblandare Retro 10030 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Retro 10030 (Rostfritt stål)

Primy Steel Tvättställsblandare Retro 10030 (Rostfritt stål)

Primy
Tvättställsblandare i rostfritt stål. Stilren modell med rund kropp och rak pip.
2155 SEK / st.
2395 SEK / st.

Produkten har utgått

Artikelnummer: 10030P

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandare Primy Steel Retro i rostfritt stål är en snygg badrumsblandare i retro stil. Att välja en rostfri blandare har stora fördelar i jämförelse med en kromad mässings-blandare. En rostfri blandare vittrar inte sönder och avger inga spår av den giftiga tungmetallen bly. Primys blandare är alltså människo-djur-och natur vänliga. Primys steel retro har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna.
Primy steel retro-serien är utvecklat med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Retro
TypTvättställsblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd196 mm
Piputsprång98 mm
Håltagning35 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop