product
6842Primy Steel Tvättställsblandare Pure 10070 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-tvattstallsblandare-pure-10070?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Steel-Pure-10070.jpgInStock2395SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Primy Steel Pure i rostfritt stål är en snygg tvättställsblandare med en ren och elegant design. En rostfri blandare är det självklara valet för Primy då det inte avger några spår av den giftiga tungmetallen bly, och är därför alltid det naturvänligaste valet av blandare. Primys Steel Pure har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna. Steel Pure-serien är utvecklat med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. OBS! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Pure-10070-Produktbeskrivning.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 2995
Primy Steel Tvättställsblandare Pure 10070 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Pure 10070 (Rostfritt stål)

Primy Steel Tvättställsblandare Pure 10070 (Rostfritt stål)

Primy
Tvättställsblandare i rostfritt stål, med mycket ren och elegant design.
2395 SEK / st.
2995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 10070p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandare Primy Steel Pure i rostfritt stål är en snygg tvättställsblandare med en ren och elegant design.
En rostfri blandare är det självklara valet för Primy då det inte avger några spår av den giftiga tungmetallen bly, och är därför alltid det naturvänligaste valet av blandare. Primys Steel Pure har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna. Steel Pure-serien är utvecklat med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. OBS! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Pure
TypTvättställsblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd136 mm
Piputsprång114 mm
Håltagning35 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop