product
6847Primy Steel Tvättställsblandare Green High 10105 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-tvattstallsblandare-green-high-10105?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Steel-Green-High-10105.jpgInStock1897SEK/kampanjer/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Primy Steel Green High är tillverkad i rostfritt stål vilket är ett miljömedvetet val när det kommer till val av blandare. Steel Green High har en mjuk design som passar till fristående porslin och har ett karaktäristisk handtag som blir en diskret detalj i ditt Tvättställ. En rostfri blandare är ett hygieniskt val eftersom det rostfria stålet inte lämnar några spår av den giftiga tungmetallen bly. Primys Steel Green har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna. Steel Green-serien är tillverkad med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Dessutom kommer produkten med Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända. Blandarna monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Green-High-10105-Produktbeskrivning.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 3795
Primy Steel Tvättställsblandare Green High 10105 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Green High 10105 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Green High 10105 (Rostfritt stål)

Primy Steel Tvättställsblandare Green High 10105 (Rostfritt stål)

Primy
Tvättställsblandare i rostfritt stål. Prisbelönt design, Red Dot Design Award. Hög modell, passar till fristående porslin.
1897 SEK / st.
3795 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 10105P

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandare Primy Steel Green High är tillverkad i rostfritt stål vilket är ett miljömedvetet val när det kommer till val av blandare. Steel Green High har en mjuk design som passar till fristående porslin och har ett karaktäristisk handtag som blir en diskret detalj i ditt Tvättställ. En rostfri blandare är ett hygieniskt val eftersom det rostfria stålet inte lämnar några spår av den giftiga tungmetallen bly. Primys Steel Green har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna.
Steel Green-serien är tillverkad med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Dessutom kommer produkten med Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända. Blandarna monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Green
TypTvättställsblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd310 mm
Piputsprång125 mm
Håltagning35 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop