• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
6847Primy Steel Tvättställsblandare Green High 10105 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-tvattstallsblandare-green-high-10105?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Steel-Green-High-10105.jpgInStock1898SEK/kampanjer/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Primy Steel Green High är tillverkad i rostfritt stål vilket är ett miljömedvetet val när det kommer till val av blandare. Steel Green High har en mjuk design som passar till fristående porslin och har ett karaktäristisk handtag som blir en diskret detalj i ditt Tvättställ. En rostfri blandare är ett hygieniskt val eftersom det rostfria stålet inte lämnar några spår av den giftiga tungmetallen bly. Primys Steel Green har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna. Steel Green-serien är tillverkad med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Dessutom kommer produkten med Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända. Blandarna monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Green-High-10105-Produktbeskrivning.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 3795

Primy Steel Tvättställsblandare Green High 10105 (Rostfritt stål)

Tvättställsblandare i rostfritt stål. Prisbelönt design, Red Dot Design Award. Hög modell, passar till fristående porslin.
Primy
1898 SEK / st.
3795 SEK / st.

Artikelnummer: 10105p

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop