product
6835Primy Steel Tvättställsblandare Clear 10020 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-tvattstallsblandare-clear-10020?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Steel-Clear-i-rostfritt-stal-10020.jpgInStock1895SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandarePrimy steel clear är en stilren tvättställsbandare i borstat stål avsett för badrum. Modellen kanske gör sig bäst i en lite mordernare miljö med tanke på den raka pipen. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Primy steel clear-serien använder sig utav Easy-fix system vilket innebär gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Clear-10020-Produktbeskrivning.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 2395
Primy Steel Tvättställsblandare Clear 10020 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Clear 10020 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Clear 10020 (Rostfritt stål)

Primy Steel Tvättställsblandare Clear 10020 (Rostfritt stål)

Primy


Tvättställsblandare i rostfritt stål. Stilren modell med rund kropp och rak pip.

1895 SEK / st.
2395 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 10020p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Primy steel clear är en stilren tvättställsbandare i borstat stål avsett för badrum. Modellen kanske gör sig bäst i en lite mordernare miljö med tanke på den raka pipen.
För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Primy steel clear-serien använder sig utav Easy-fix system vilket innebär gängad fästanordning för en enklare montering. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Clear
TypTvättställsblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd157 mm
Piputsprång125 mm
Håltagning35 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop