• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
6857Primy Steel Pleasure Duschset 20030 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-pleasure-duschset-20030?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Steel-Plesure-20030.jpgInStock1496SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duscharDuschset Primy Steel Pleasure i rostfri stål med 1,5 m anti-twist slang, handdusch och reglerbar stång. En snygg och simpel lösning för dig som samtidigt letar efter en mordern uppgradering av din dusch. För Primy är ett rostfritt alternativ ett självklart val när det kommer till badrumsartiklar. Rostfri stål lämnar inga spår av den giftiga tungmetallen Bly och blir därför ett miljövänligt val. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Plesure-20030-Monteringsanvisning.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Plesure-20030-Produktblad.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 1995

Primy Steel Pleasure Duschset 20030 (Rostfritt stål)

Duschset med duschstång i rostfritt stål och handdusch. Slang anti-twist. Reglerbart fäste för handduschen. Köp till tvålhylla.
Primy
1496 SEK / st.
1995 SEK / st.

Artikelnummer: 20030p

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop