product
6857Primy Steel Pleasure Duschset 20030 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-pleasure-duschset-20030?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Steel-Plesure-20030.jpgInStock1496SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duscharDuschset Primy Steel Pleasure i rostfri stål med 1,5 m anti-twist slang, handdusch och reglerbar stång. En snygg och simpel lösning för dig som samtidigt letar efter en mordern uppgradering av din dusch. För Primy är ett rostfritt alternativ ett självklart val när det kommer till badrumsartiklar. Rostfri stål lämnar inga spår av den giftiga tungmetallen Bly och blir därför ett miljövänligt val. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Plesure-20030-Monteringsanvisning.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Plesure-20030-Produktblad.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 1995
Primy Steel Pleasure Duschset 20030 (Rostfritt stål)
Primy Steel Pleasure Duschset 20030 (Rostfritt stål)
Primy Steel Pleasure Duschset 20030 (Rostfritt stål)

Primy Steel Pleasure Duschset 20030 (Rostfritt stål)

Primy
Duschset med duschstång i rostfritt stål och handdusch. Slang anti-twist. Reglerbart fäste för handduschen. Köp till tvålhylla.
1496 SEK / st.
1995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 20030p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschset Primy Steel Pleasure i rostfri stål med 1,5 m anti-twist slang, handdusch och reglerbar stång. En snygg och simpel lösning för dig som samtidigt letar efter en mordern uppgradering av din dusch. För Primy är ett rostfritt alternativ ett självklart val när det kommer till badrumsartiklar. Rostfri stål lämnar inga spår av den giftiga tungmetallen Bly och blir därför ett miljövänligt val.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Pleasure
TypDuschset
FärgStål
YtaBorstad
Höjd750 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop