product
6867Primy Köksblandare Steel Spin 30030 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-koksblandare-steel-spin-30030?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Koksblandare-Steel-Spin-30030-Hos-Stonefactory_se.pngInStock3601SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandarePrimy steel spin köksblandare med roterbart munstycke. Det roterbara munstycket förenklar rengöringen av disk och diskho. Köksblandaren är i rostfritt stål och är avsedd för ett kök som används flitigt, finns med eller utan diskmaskinsavstängning. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare så undviker du att få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 38 mm med diskmaskinsavstängning. Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända och insats från Kerox. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. Vridbar: 360° Vridbar: 110° (med diskmaskinsavstängning) <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-koksblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-koksblandare-steel-spin-30030-ny-stonefactory.se.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 3995
Primy Köksblandare Steel Spin 30030 (Rostfritt stål)
Primy Köksblandare Steel Spin 30030 (Rostfritt stål)
Primy Köksblandare Steel Spin 30030 (Rostfritt stål)
Primy Köksblandare Steel Spin 30030 (Rostfritt stål)

Primy Köksblandare Steel Spin 30030 (Rostfritt stål)

primy
3601 SEK / st.
3995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 30030P

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Primy steel spin köksblandare med roterbart munstycke. Det roterbara munstycket förenklar rengöringen av disk och diskho. Köksblandaren är i rostfritt stål och är avsedd för ett kök som används flitigt, finns med eller utan diskmaskinsavstängning. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare så undviker du att få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %.
Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 38 mm med diskmaskinsavstängning. Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända och insats från Kerox. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. Vridbar: 360° Vridbar: 110° (med diskmaskinsavstängning)
Monteringsanvisning hittar ni här
Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Spin
TypKöksblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd398 mm
Piputsprång180 mm
Håltagning35 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop