• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
6855Primy Takduschset Steel Pleasure 2 Rostfritt stålhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-duschset-steel-pleasure-2?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-duschset-steel-pleasure-2-stonefactory.se.jpgInStock5995SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschar/takdusch-150cc/badrumsinredning/duschar/takdush-160ccPrimys rostfria takduschset med justerbar duschstång och anti-twist slang är helt blyfri och påverkar därför inte miljön på samma sätt som ett kromat mässings-duschset. Du kan välja att duscha med takdusch-funktionen eller med handdusch. Den tidlösa designen gör sig bra i såväl det äldre som det moderna badrummet. Tvålhylla finns att köpa separat om så önskas. CC-mått är 150mm, förpackningen innehåller excenterkoppling för CC 160mm. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-manual-duschar-stonefactory.se.pdf"><b>Monteringsanvisning hittar ni här</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Plesure-2-20010-Produktbeskrivning.pdf"><b>Produktblad för Rostfritt stål hittar ni här</b></a> <BR> 8995

Primy Takduschset Steel Pleasure 2 Rostfritt stål
Takduschset i rostfritt stål från Primy. Termostatblandare med integrerad omkastare. Anti-twist slang. Två funktioner: takdusch och handdusch. Finns i tre olika färger och tvålhylla finns att köpa som tillbehör.

Primy
5995 SEK / st.
8995 SEK / st.

Artikelnummer: 20010p

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop